Kızıltepe Kaymakamı Ermiş Muhtarların sorunlarını dinledi.

Kızıltepe ilçesinde Köy ve Mahalle muhtarları kurum amirleri ile bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını anlattılar. Toplantıda İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’de hazır bulundu.

Kızıltepe Kaymakamı Ermiş Muhtarların sorunlarını dinledi.

Kızıltepe Muhtarlar derneği Balkanı Hatip Şener’in isteği ile düzenlenen toplantı, Muhtarların kurumlarda yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi amaçlandığı toplantıda Mahalle ve köy Muhtarları yaşadıkları sıkıntıları aktardılar. Ağırlıklı olarak Tarım sulamasında kullanılan elektrik sıkıntısı ve borçlarının görüşüldüğü toplantıda TEDAŞ ilçe müdürü Yunus Koçakelçi’de Köy muhtarlarının sorunlarını yanıtlayarak, çözüm önerileri ve anlaşma şartlarını aktardığı toplantıda çeşitli konular hakkında kurum amirlerine sorular yöneltildi.

 

Kızıltepe Halk eğitim toplantı salonunda yapılan toplantıya Kızıltepe ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kaymakamlık yazı işleri müdürü Ramazan Uygur, İlçe jandarma Komutanı Mustafa Çobanoğlu, emniyet Müdürü Abdullah Ergen, İlçe milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, İlçe Müftüsü Latif Topçu, Mal Müdürü Cevahir Avşar, Tapu kadastro Müdürü Haluk Saruhan, Nüfus Müdürü Zeyni Yalçın, Gıda-Tarım ve hayvancılık Müdürü Nevaf Kalkan,  Tedaş Müdürü Yasin Koçakelçi, Halk eğitim müdürü M.Hadi Gökdemir, Kütüphane Müdürü Selahattin Azizoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeren ve muhtarlar katıldı.

 

Toplantı bitiminde Toplantı hakkında açıklama yapan İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Muhtarlar Derneği Başkanının isteği üzerine kurum amirleri ile muhtarları bir araya getirerek sorunlarını aktardılar, kurum amirlerimiz sorularını yanıtlayıp çözüm önerilerini sundular, köy ve mahalle muhtarlarına ihtiyaçlar için form dağıttık. Önümüzdeki günlerde Muhtarlıklarımıza ziyaretlerde bulunacağız. Vatandaşlarla yüz yüze görüşeceğiz. Toplantıda bazı sorunlar dile getirildi. Elektrik sorunu Suriye’den gelen göçmenlerle ilgili trafik ile ilgili sorunlar konuşuldu. Muhtarlarımız bu toplantıdan memnun kaldı. bundan sonra her ay toplantılar yapacağız.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2013, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER