banner113

Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

Kızıltepe’de üç yıl önce yapımına başlanan ve çalışmaları son aşamaya gelmiş olan Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret eden Kaymakam Erkaya Yırık’ı Kızıltepe Zahireciler Derneği başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

5 Nisan da noter huzurunda çekilecek kura ile üyelere teslim edilecek iş yerlerini inceleyen Kızıltepe Kaymakamı Sayın Erkaya Yırık’a Dernek Başkanı Öter ve Proje mühendislerinden Lokman Yaşar tarafından detaylı bilgi verildi.

 

İlçe Kaymakamı Sayın Erkaya Yırık “Tarım bölgesi olan Kızıltepe’ye bu proje yakışır. Kızıltepe’ye bu tesis maddi ve manevi yönden çok yararlı olacaktır. Çiftçilerimizin yetiştirdiği ürünler burada değerinden işlem görecek ve modern koşullarda saklanacak ve dağıtılacaktır. Projeyi hazırlayan, uygulayan ve emeği geçen herkesi kutluyorum “dedi.

 

Kızıltepe zahireciler Derneği ve STK Platformu Başkanı Mehmet şerif Öter “Kaymakamımızın ziyareti bizleri mutlu etti. Kızıltepe Zahireciler Derneği olarak projenin çalışmalarına başlarken hedefimiz Kızıltepe’yi Türkiye’nin Hububat Ticaretinde  cazibe merkezi yapmaktır diye yola çıktık. Allahın izni birlik ve beraberliğimizin manevi gücüyle hedefimize ulaşacağız.

Hububat Ticaret Merkezi çalışmaları sürecinde bürokratik ve manevi desteklerini bizden esirgemeyen ve her zaman Kaymakamlığın kapısını toplumsal çalışmalarımızda bize açık tutan Sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum .“Dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2013, 00:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER