banner113

Mardin Belediyegücü Sporcuları Trabzon Yarı Maratonunda İkinci Oldu

Mardin Belediyegücüspor Kulübü’nün atletizm takımı kente madalyayla döndü. Trabzon’da yapılan Uluslararası Yarı Maratonu'nda Mardin'i başarıyla temsil eden atletizm takımı ikincilik kupasını Mardin'e getirdi.

Mardin Belediyegücü Sporcuları  Trabzon Yarı Maratonunda İkinci Oldu

 

Kendisine ikincilik kupasını takdim eden Sporcuları kabul eden Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu;gençlere yaptıkları yatırımların karşılığını gördükleri için mutlu olduğunu ifade ederek; "Atletizm takımı büyük bir başarı kazanarak ikincilik kupasını Mardin'e getirmiştir.Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum.Belediyegücü Spor Kulübü; güreşte, voleybolda, basketbolda,masa tenisinde ve atletizmde büyük başarılar elde etti.Genç sporcularımıza yaptığımız yatırımların meyvesini alıyor olmak bizleri de mutlu ediyor."dedi.

 

Mardin Belediye Gücü Atletizm takımı, Trabzon’da düzenlenen Uluslar arası Trabzon Yarı Maratonunda İlimizi başarıyla temsil etti. 10 takımın katıldığı Maratonda 5 saniye gibi az bir farkla bu yıl atletizmde önemli transferler yapan Batman Petrol Spor birinci, Mardin Belediyegücü İkinci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise Üçüncü oldu.

 

Emperyal mevkiinden başlangıcı yapılan Yarı Maraton'un startını Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu birlikte verdi. 8'i yabancı, 27'si de kadın olmak üzere 277 sporcunun yer aldığı maraton, sahil güzergâhının takip edilmesinin ardından Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Beldesi'nden dönülerek, Atatürk Alanı'ndaki Trabzon Belediyesi binası önünde son buldu. 21 kilometrelik parkuru erkeklerde 1.03.10'luk derecesiyle ilk kez katılan Kenyalı atlet Evans Korirkipkoech kazandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2013, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER