banner113

MÜSİAD’DAN ANKARA’YA ÖNEMLİ ZİYARETLER

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar Ankara’da önemli ziyaretlerde bulundu.

MÜSİAD’DAN ANKARA’YA ÖNEMLİ ZİYARETLER


MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Eyüp Akbal, Nazım Özdemir ile MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar’ın da olduğu heyet Ankara’da bir dizi temasta bulundu.Heyet Cumhurbaşkanlığı,Başbakanlık AB Bakanlığı,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile KOSGEB Genel Başkanlığı ziyaret ederek görüşmeler yaptı.Görüşmelerde Fransız Küçük ve Orta Ölçekli Genel İşletmeler(CGPME) ile bir iş birliği anlaşması(MOU) imzalandı.

Heyette yer alan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar ziyaretlerin olumlu geçtiğini dile getirdi.Dündar ‘’Genel Başkanımız öncülünde yapılan görüşmelerde gündemdeki konular ile ikili ilişkiler masaya yatırıldı.Cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül ile Fransa Cumhurbaşkanı Françolis Hollande’nin himayelerinde MÜSİAD ile CGPME arasında bir iş birliği anlaşması imzalandı.Başbakanlıkta yapılan görüşme ve ardından Avrupa Birliği Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce’ye ziyaretlerde bulunduk. Ziyaretlerde güncel konular hakkında Genel Başkanımızın görüşleri bakanlarımız ile paylaşıldı’’ dedi.

Dündar ‘’KOSGEB Genel Başkanı sayın Mustafa Kaplan’a Genel Başkan Yardımcımız Eyüp Akbal ile Genel Sekreterimiz Oğuz Özcan la birlikte bir ziyaret gerçekleştirdik. KOSGEB Daire Başkanlarının da hazır bulunduğu görüşmede 2014 Kasımında yapılacak olan
MÜSİAD Fuarı ile Girişimcilik konusunda görüş alış verişinde bulunduk.Olumlu gecen görüşmede KOSGEB’İN girişimciliğe verdiği destek ve yapabileceğimiz iş birliği konularını karşılıklı istişare ettik’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 22:55

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER