banner113

Kızıltepe STK Platformu Adayları Platforma Davet Etti

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçim ile ilgili Mardin ve ilçelerinde sorunlarını tespit edip halkın bilgi ve desteğiyle Belediye başkan adaylarına sunacak ve çözümünü takip edecek.

Kızıltepe STK Platformu Adayları Platforma Davet Etti

Kızıltepe STK Platformu yöneticileri Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Mardin ilçe belediye başkan adaylarını Platforma davet edecek. Halk adına proje ve çözüm önerilerini aday başkanlara sunacak ve çözüm noktasında bilgi alışverişinde bulunacak. Belediye Başkan adaylarının yapacakları icraatlar kaleme alınacak 30 Marttan sonra yapılıp yapılmadığı takip edilecek.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kızıltepe STK Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter amaçlarının Mardin ve ilçelerinde hizmetlerin aksatılmaması olduğunu söyledi.

Öter “ Yapılan bu çalışmalar kapsamında halkımızı dinleyeceğiz sorunları yerinde göreceğiz bu doğrultuda belediyeciliğin sorumluluk alanına giren sorunları duyarlı olan herkesin bize bildirmesini istiyoruz. Halkımız sorunlarını bize iletsinler bizde STK Platformu yöneticileri olarak hem soracağız hem de bu işin takipçisi olacağız. Halkımıza hizmet eden yöneticilere destek olacağız, Görevini yapmayanlarında duyarlı halkımızın desteğiyle demokratik cesaretle tepki göstereceğiz. Çünkü burada biz yaşıyoruz bir problem varsa hepimizin problemidir çözüm noktasında da kararlıyız. Halkımız sorunları platformun  maili olan [email protected]  adresine bildirmelerini istiyoruz. İsteyen vatandaşlar bize gelip direk sorunlarını iletebilirler.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 23:01

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER