banner113

Kızıltepe Belediyesi günde bin kişiye sıcak yemek dağıtıyor

Kızıltepe Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün ihtiyaç sahibi bin kişiye sıcak yemek dağıtımı yapacak.

Kızıltepe Belediyesi günde bin kişiye sıcak yemek dağıtıyor

Mardin Kızıltepe ilçesinde Kaymakamlık ve Belediye tarafından Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yalnız yaşayan ve yemek yapamayacak durumda olan yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine Oruç boyunca her gün bin kişiye iftarlık sıcak yemek dağıtımına başladı.

İftar öncesi kapı kapı dolaşılarak her ailenin kişi sayısına göre hazırlanan sıcak yemekler, vatandaşlara evlerinde teslim ediliyor. Yapılan yemekler dağıtılacak olan ailelerin sağlık durumları göz önünde bulundurularak hazırlanıp, tüm aşamalar titizlikle gerçekleştirilerek vatandaşlara ulaştırılıyor.

Kızıltepe Belediyesi tarafından konuyla ilgili olarak, “İlçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve ilçemizde ikamet eden depremzedelerimiz Ramazan ayında da unutulmuyor. Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi Ramazan ayı boyunca; maddi durumu yerinde olmayan, sağlık sorunları nedeniyle yemek yapamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve depremzedelerimiz için sıcak yemek servisinde bulunacak.” Açıklamasında bulundu.

Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi, Ramazan ayı boyunca yapılacak sıcak yemek dağıtımının yanı sıra Gıda kolisi yardımlarının da süreceğini açıkladı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER