banner113

Kazada vefat eden 4 kardeş yan yana toprağa verildi

Antalya’da geçirdikleri trafik kazasında vefat eden 4 kardeş, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yan yana toprağa verildi.

Kazada vefat eden 4 kardeş yan yana toprağa verildi
 Mardin’de akrabalarının cenazesine katıldıktan sonra dönüş yolunda, Antalya Akseki yakınlarında geçirdikleri trafik kazası sonrası vefat eden Tuncer ailesinden 4 kardeşin tabutları yan yana dizilerek Kızıltepe'ye bağlı Arıklı (Mustafamêlik) köyünde gözyaşları arasında defnedildi. Defin sırasında aile fertleri, sinir krizleri geçirdi.
Alınan bilgiye göre; Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında vefat eden Mahsun Tuncer, Mecit Tuncer, Mehmet Ali Tuncer ve Bişar Tuncer'in cenazeleri İstanbul'dan tarifeli uçakla aktarmalı olarak Mardin Havalimanına getirildi.

Akrabaları ve kalabalık bir grup tarafından karşılana cenazeler, Kızıltepe'ye bağlı Arıklı (Mustafamêlik) köyünde defnedilmek üzere köye getirildi.  Acılı baba Şerif Tuncel, taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, İlçe Müftüsü Masum Taşçı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından 4 kardeş, gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 14:04

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER