banner113

ZERGAN DERESİ ISLAH ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kızıltepe Çevre Gönülleri Derneği Başkanı Menduh Çakar Zergan deresinin ıslah çalışmalarını gözlemledi.

ZERGAN DERESİ ISLAH ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Yılardır Başta Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Çev-Gön’ün çalışma ve faaliyetleri kamuoyu oluşturmak yetkilileri ilgilileri bu konuda duyarlılığa davet edildi.


Kızıltepe Çevre Gönülleri derneği başkanı basına gönderdiği yazılı metinde şunları dile getirdi;


Kızıltepe Zergan Gönüllüleri Kızıltepe Sivil, Toplum Kuruluşlarının çağrıları Kızıltepe halkının duyarlılığı ile buna samimi ile yaklaşan Kızıltepe Belediyesinin verilen raporlarla ilçemizin eski ve yeni vekillerin katkı ve çalışmaları Ankara’yı ayağa kaldırarak, Zergan Deresi için ihale edildi.


Eski Mardin Ak Parti Milletvekili M.Halit Demir, Şu an Mardin Ak Parti Milletvekili Abdurrahim Akdağ,da Kızıltepe gündeminde olan Zerganın ıslahı için çaba ve gayretleri bu sorunun çözümüne katkılarından dolayı, Kızıltepe Belediyesi, DSİ (Devlet Su İşleri) ve emeği geçen herkese emeklerinden desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.



Çalışma ve faaliyetler umut vericidir.


Şu anda gözle görülen çalışma ve ihalede belirtilen ve yapılacak çalışma inşallah Zergan’a yakışır. Bir çalışma olacaktır. Bu gün Zergan’ın çalışmalarını yerinde görmek için çalışma yerlerine gittik.


Çalışma ilçenin içine doğru yaklaşmakta fotoğrafta görülen çalışma yeri Kızıltepe Tahır Dündar köprüsünün yanında bulunan ikametgâhtır.


Bizlerde Kızıltepe Çevre Gönülleri Derneği olarak;


Başarlılar diliyoruz.Ve tekrar emeği ve katkısı geçen herkese Allah razı olsun,diyoruz. Dedi.


Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2013, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER