banner113

Karda mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı

Mardin Kızıltepe ilçesinde yoğun kar yağışından sonra yaşanan olumsuz hava şartlarından kaynaklı kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan vatandaşların imdadına belediye ekipleri yetişti.

Karda mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı

Kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren bazı vatandaşların yardımına Kızıltepe Belediyesi ekipleri yetişti. Zor anlar yaşayan vatandaşlar, belediye ekipler tarafından mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı.

Kar yağışının ardından dondurucu soğuk ve tipinin etkili olduğu Kızıltepe ilçesi Erikli mahallesi (Alimişmiş köyü) yolundan gelen yardım çağrısı üzerine harekete geçen Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tipi nedeniyle mahsur kalan araçların olduğu bölgeye ulaşıp onları kurtardı.

Araçlarında yolun açılmasını bekleyenlere ikramlarda bulunan belediye ekipleri, diğer ihtiyaçlarının karşılanması konusunda da vatandaşlara yardımcı oldu. Vatandaşlar da desteğinden dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, “Ulaşımın aksamaması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için sahadayız. Gelen ihbarlar doğrultusunda ekiplerimiz kırsal mahallelerimizde yolda mahsur kalan araçları ve sürücülerini kurtardı. Tüm ekiplerimizle birlikte görevimizin başında, hemşehrilerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER