banner113

Yeni Kızıltepe Spor 1 – 3 Galatasaray HDI Sigorta

Galatasaray hocası ve voleybolcuları Kızıltepe halkına övgüler yağdırdılar

Yeni Kızıltepe Spor 1 – 3 Galatasaray HDI Sigorta

Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 16. haftasında Yeni Kızıltepe Spor, konuk ettiği Galatasaray HDI Sigorta’ya 3-1 yenildi. 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2021-2022 sezonu AXA Sigorta Efeler Liginin 16. haftasında Yeni Kızıltepe Spor erkek voleybol takımı ile Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımının karşı karşıya geldiği müsabakayı konuk ekip 3-1 kazandı. Galatasaray Başantrenörü Nedim Özbey ve voleybolcuları Kızıltepe halkına övgüler yağdırdılar.

Kızıltepe Atatürk Spor Salonunda oynanan ve seyircinin büyük destek verdiği Yeni Kızıltepe Spor, ilk seti 21-25, ikinci seti 18-25 ve dördüncü seti 18-25 kaybettiği maçın Üçüncü seti 25-23 alan ev sahibi rakibi Galatasaray HDI Sigorta’ya 3-1 yenildi.

Seyircinin büyük destek verdiği Yeni Kızıltepe Spor - Galatasaray HDI Sigorta maçını Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili ve takımın onursal başkanı Hüseyin Çam ile eşi Dilek Çam, AK Parti Mardin İl Başkan Faruk Kılıç, İlçe Başkanı Bülent Şahin, Mardin OSB başkanı ve Mardin Spor Başkanı Nasır Duyan ve çok sayıda kurum müdürü izledi.

Yeni Kızıltepe Spor, önümüzdeki hafta 30 Ocak Pazar günü Ankara’da Ziraat Bankkart’a konuk olacak.

Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili ve takımın onursal başkanı Hüseyin Çam maçtan sonra yaptığı paylaşımda, “Kızıltepe tarihi günlerinden birini yaşadı. İlimizi, ilçemizi Efeler Liginde temsil eden Mezopotamya’nın Efeleri Yeni Kızıltepe Spor ile GS arasındaki maçı 2.500 kişinin üzerinde seyirci izledi. Mezopotamya’nın incisi Kızıltepemizi spor şehri yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Galatasaray voleybolcusu Yasin Aydın, “Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Çünkü kötü gidişatımıza bir dur dememiz lazımdı. Çok iyi çalıştık bütün olumsuzluklara rağmen iyi oynadığımızı düşünüyorum.” dedi.

Galatasaray’ın liberosu Onurcan Çakır , “Güzel bir atmosfer var, burada oynamak çok keyifli. Bütün taraftar salonu doldurmuştu. Hem bize hem karşı takıma çok güzel destek vardı. Buralarda sporun bu derece desteklenmesi çok önemli. Herkesin ayağına sağlık.” şeklinde konuştu.

Kızıltepe halkına övgüler yağdıran Galatasaray Başantrenörü Nedim Özbey, “Öncelikle çok önemli bir ekip hem seyircisiyle, hem takımıyla çok güçlü bir ekip bir de antrenör değişikliği yaptılar. Yani çok önemli bir galibiyet aldık. Bizim bir takım sıkıntılarımız var. Eksik takımımız var, gidenler var, sakatlar var. Ona rağmen çocuklar çok iyi mücadele etti. Ama beni yalnız bırakmayan Galatasaraylı çocuklarım var. Dün akşam otele geldiler, sağ olsunlar… Ayrıca Kızıltepe seyircisini, Kızıltepe halkını bu kadar centilmen, bu kadar takımını destekleyen güya olsun diye demiyorum. Döndüm onları alkışladım maçtan sonra. Gerçekten helal olsun. Bunlar bu şehre yakışıyor…” açıklamasını yaptı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER