banner113

Mardin 1969 Spor İzmir Karşıyaka deplasmanında

Mardin 1969 Spor Spor Toto 3. Lig 3. Grup 20. hafta müsabakasında Karşıyaka Spor Kulübüne 29 Ocak Cumartesi günü konuk oluyor.

Mardin 1969 Spor İzmir Karşıyaka deplasmanında

Spor Toto 3. Lig. 3. Grup'ta 20. hafta maçlarının bir kısmı 29 Ocak  Cumartesi bir kısmı da 30 Ocak Pazar günü oynanacak. Mardin 1969 Spor  29 Ocak Cumartesi günü Karşıyaka'ya konuk olacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda saat 13.00'da oynanacak olan karşılaşmada Kırmızı lacivertli ekip çıkışını sürdürmek istiyor.

Ligin ikinci yarısında bir galibiyet ve bir beraberliği bulunan Mardin 1969 Spor'da bütün planlar galibiyet üzerine yapıldı. Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdüren Mardin 1969 Spor'da sakatlığı bulunan Ayhan Gürbüz tedbir amaçlı antrenmana katılmadı.

Futbolcuların idmanını izlemeye gelen Kulüp Başkanı Nasır Duyan ve yönetim kurulu üyeleri Karşıyaka maçında futbolcularına başarı dileklerini iletti. Oyuncularına güvenlerinin sonsuz olduğunu ifade eden Nasır Duyan, "Bugün futbolcularımıza moral olsun diye yönetim olarak antrenmana çıkartma yaptık. Oyuncularımızın istekli ve arzulu oyunu bizi mutlu ediyor. Yönetim olarak sürekli takımımızın yanındayız. Biz onlara güveniyoruz. İnşallah Karşıyaka maçını da kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz." dedi

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER