banner113

Eğitimde kariyer planlamasının konuğu M Şerif Öter Oldu

Kızıltepe’de “Eğitimde kariyer planlaması” etkinliği yapıldı

Eğitimde kariyer planlamasının konuğu M Şerif Öter Oldu

Kızıltepe’de Eğitimde kariyer planlaması kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Başkanı Öter, Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Okul Müdür yardımcısı Mehmet Yücedağ tarafından karşılanan Öter, öğretmenlerle bir süre sohbet ettikten sonra STK Platformun toplumsal alanda  yaptıkları çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Öter yaptığı açıklamada, öğrencilere başarılı olmaları için Teorik bilginin yanı sıra Pratik eğitimin önemini vurguladı. Amacınıza ulaşmak için zamanınızı öncelikleriniz için harcayın, Kendinize güvenin, hata yapmaktan korkmayın, hatanızı unutmayın ama sırtınızda yük olarak taşımayın. Heveslerin peşinden koşan değil Hedefin peşinden koşanlar amacına ulaşır. Başarıya ulaşmak için her zaman birlik ve beraberliğe önem verin,İnsani ve sosyal alanda paylaşımcı ve dayanışma içinde olun.

Bölgenin ve ülkenin kalkınması için her kesimin üstüne düşeni yapması gerekir. Bütün başarılar birliktelik sayesinde geliyor. Bu konuda Sivil Toplum Kuruluşları olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız." dedi

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 23:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER