banner113

Baday, çalışan tüm işçilerle bir araya gelerek, birim ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.

Kızıltepe Belediye Başkanvekili Haşim Baday, Kızıltepe Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm işçilerle bir araya gelerek, birim ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.

Baday, çalışan tüm işçilerle bir araya gelerek, birim ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.
Başkanvekili Baday, Kızıltepe Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı işçilerle yaptığı toplantıda belediye çalışanları olarak, halkın iradesi olduğumuz kadar aynı zamanda halkın hizmetkarı olduklarının mesajını verdi.

Belediye olarak tüm enerjilerini yurttaşların hizmeti, refahı, sağlığı ve mutluluğu için harcanması gerektiğini dile getiren Başkanvekili Baday, bu konuda tüm belediye çalışanlarının çok hassas davranmalarını istedi. Başkanvekili Baday, sadece Kızıltepe’nin içinde değil Kızıltepe’nin dışında da yurttaşlarımıza imkanlar dâhilinde yardımcı olduğunu belirtti. Başkanvekili Baday, yaptığı konuşmanın ardından çalışanların sorunlarını dinleyerek, diğer birimleri de ziyaret etti.  

 
Başkanvekili Baday, belediyecilik anlayışlarının klasik belediyecilik anlayıştan farklı olduğunu belirterek, belediye olarak halka rağmen değil halkla beraber bir bütün olarak çalışmakta olduklarını vurguladı. Kızıltepe’deki tüm yurttaşların eğer en ufak bir sorunu varsa o sorunu en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde halletmek için belediyenin tüm imkanlarını kullanılması gerektiğini ifade eden Başkanvekili Baday, tüm yurttaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu hatırlattı.
 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2013, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER