Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Safran Mardin'de Eğitim Liderleri İle Biraraya Geldi

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Safran Mardin’de Eğitim Liderleri İle Biraraya Geldi

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Safran Mardin'de Eğitim Liderleri İle Biraraya Geldi
 

MEB Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa SAFRAN 27 Eylül 2019 Cuma Günü saat 09.00'da Artuklu Üniversitesi Vali Kılıçlar salonunda 2023 Eğitim vizyonu ruhundan ilham alarak revize edilen hedefe doğru 4 başlık 7 adım projesi gereği, 2.başlık olan akademik başarının arttırılması faaliyeti kapsamında ''Eğitim Liderleri ile Buluşuyoruz'' projesi ile Mardin'de görev yapan Okul Müdürleri ile bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan tanıtım videosu izlendikten sonra İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa SAFRAN'a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek bu toplantıyı yaparken bütün okul personellerimizin gerçek bir ekip ruhu ile hareket ettiğini hizmetlisinden öğretmenine, idarecisinden öğrencisine kadar herkesin verilen görevi en iyi şekilde yaptığını söyledi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa SAFRAN "2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde Bakanlık olarak göreve geldiğimiz günden bugüne Sayın Bakanımız Prof. Dr. Ziya SELÇUK ve ekibi olarak sürekli sahada öğretmenlerle birlikte sorunları dinlemek, dertleşmek, ihtiyaçları yerinde görmek için öğretmen ve okul idarecileriyle sürekli görüşme halindeyiz." dedi. Daha sonra burada bulunan okul müdürlerimize hitaben bir konuşma yapan Sayın SAFRAN; Bakanlığımızın eğitim konularında verdiği önemi, 2023 Eğitim Vizyonu'nun genel çerçevesi, dünya standardının üzerinde, açık fikirli, ne yapacağını bilen, araştırmayı bilen nesillerin yetiştikleri ortamın buna uygun olması, teknolojik ve altyapının yeterli ve destekleyici olması gibi konulara değindi.

SAFRAN, başarılı çalışmalarından dolayı Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yakup SARI'ya, ekibine ve toplantıya katılımlarından dolayı okul müdürlerimize teşekkür ederek başarılar diledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019, 23:35

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER