Mardin'de Eğitimde Başarıyı Artırma Paneli Düzenlendi

"Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri" konulu Eğitim Çalıştayı kapsamında Mardin Artuklu Üniversitesi Konferans Salonunda Eğitim'de Başarıyı Artırma Paneli gerçekleştirildi.

Mardin'de Eğitimde Başarıyı Artırma Paneli Düzenlendi

Düzenlenen panele Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ ile Gönül Bekin Şahkulubey, Belediye Başkanı M. Beşir Ayanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Dündar, Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadri Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Vural Erol, Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı, İl Emniyet Müdürü Derviş Kara, Artuklu Kaymakamı Soner Karataşoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, kamu kurum ve kuruluş amirleri, çok sayıda öğretmen ve okul idarecisi ile sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

    İki gün sürecek olan panelde bir konuşma yapan Vali Dr. Ahmet Cengiz "Mardin'in sahip olduğu genç nüfusu geleceğe hazırlayabilmemiz için eğitimcilere çok önemli görevler düşüyor. Çocuklarımıza sevgimizi vererek, onların başını okşayarak, kendimizi sevdirerek kazanacağız. Eğitim birçok konunun itici gücüdür. Eğitimli insan demek, kültür, sanat ve sanayinin gelişmesi demek. Bunun için çocuklarımızı erdemli birer birey olarak yetiştirmemiz gerekiyor" dedi.

   Programa Necmettin Erbakan Üniversitesi, Şırnak Üniversitesi, Dicle Üniversitesi ve Mardin Artuklu Üniversitesi'nden akademisyenler panelist olarak katıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2013, 00:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER