banner113

LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ TEMSİLCİLERİNDEN KUNTOĞLU’NA ZİYARET

Lefke Avrupa Üniversitesi Türkiye Temsilcileri Koordinatörü Ömer Kale ve Doğu ve Güneydoğu Tanıtım Temsilcisi Mehmet Güneş, Şanlıurfa’da ve Mardin’de birtakım görüşmeler gerçekleştirdiler.

LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ TEMSİLCİLERİNDEN  KUNTOĞLU’NA ZİYARET

Şanlıurfa’da yapılan üniversiteleri tanıtım fuarına katıldıktan sonra, Mardin’e geçerek, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü MevlütKuntoğlu ve Şube Müdürü Abdulrahman Şahin’i makamlarında ziyaret ettiler. Ömer Kale ve Mehmet Güneş görevine yeni başlayan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü MevlütKuntoğlu başarılar dilediler.

    Kale ve Güneş Lefke Avrupa Üniversitesi  hakkında, MevlütKuntoğlu ile Abdulrahman Şahin’e bilgi verdiler.’’ Üniversitelerinin % 100 devlet, vakıf üniversitesi olduğunu kar gütmeksizin eğitim-öğretim yaptığını ‘’ dile getirdiler.

   Güneş, ‘’Lefke Avrupa Üniversitesinin, sosyal sorumluluk projelerinde her zaman üzerine düşen görevi yapmaktan çekinmeyeceğini ‘’ söyledi. Kale, Mardin’ de üniversitelerin tanıtım fuarının yapılmadığını, Mardin’in önemli bir şehir olduğunu buralarda da  yapılması gerektiğini dile getirdi. Kuntoğlu ise yapılan teklifi memnuniyetle karşıladığını ve bu teklifi değerlendireceklerini söyledi.

    Kale, üniversitelerinin öğretmen çocuklarına, memur çocuklarına(Kamu-Sen) çocuklarına, asker çocuklarına, polis çocuklarına, Kamu-Sen üyelerinin çocuklarına, şehit çocuklarına % 30 burs verdiğini dile getirdi; Yurt-Kur’un bulunduğu tek üniversitenin Lefke Avrupa Üniversitesi olduğunu dile getirdi. Lefke Avrupa Üniversitesinde verilen bursların hiçbir şekilde kesilmediğini de vurguladı.

MevlütKuntoğlu,  Lefke Avrupa Üniversitesiyle yapılacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını ve temsilcilerin yapmış oldukları ziyaretten dolayı şükranlarını  bildirdi.

   Ömer Kale ve Güneş, Mardin merkezde, Kızıltepe, Nusaybin, Midyat; Şanlıurfa merkez ve Viranşehir’ de dershaneleri, kolejleri, liseleri ziyaretler gerçekleştirip

programlarını sonlandırdılar.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2013, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER