banner113

23 Nisan Anasınıfından Muhteşem Yılsonu Gösterisi

23 Nisan Anasınıfı öğrencileri tarafından, 2012-2013 eğitim öğretim yılı 'Yıl Sonu Gösterisi ve Diploma Töreni' yapıldı.

23 Nisan  Anasınıfından Muhteşem Yılsonu Gösterisi
 1-FOTO GALERİ:DAHA ÇOK FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYINIZ

2-FOTO GALERİ :DAHA ÇOK FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYINIZ



Kızıltepe Metem Salonunda yapılan törene Kurum Amirleri, Milli Eğitim Şube Müdürü leri,Okul Müdürleri çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisi katıldı.

Mezuniyet töreni açılış konuşmasını yapan Kızıltepe Milli Eğitim Şube Müdürü Tarık Yılmaz, "Çocuklarınızı okula ilk getirdiğinizde acaba alışabilir mi, uyum sağlar mı diye endişe içerisindeydiniz. Bu gün dolu dolu okula hazır, mutlu hayata doğru yola çıkıyorlar. Onlar masum birer melekler. Her şeyden habersiz ne kadar tozpembeler. Her şeyden mutlu olabilen, küçük bir gülümsemeyle bile, bu gün çok güzel olmuşsun demekle bile onların kalbini fethedebilirsiniz. Onların dünyasında olmak, büyüklerin dünyasında olmaktan çok daha güzel . Onlar artık yetişkin ve kendi kimliğini ortaya koyan bir birey olarak hayata atılıyor, toplumda ben de varım diyorlar" diyerek, çocukların gelişiminde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının sonrasında, 23 Nisan Anasınıfı öğrencileri tarafından şarkılar, halk oyunları, Gangnam Style ve lirik dans gibi sergiledikleri oyunlar ve birbirinden güzel danslar büyük beğeni topladı.

Müzik eşliğinde çeşitli halk Oyunları oynayan, Minik öğrenciler ise giydikleri rengarenk giysilerle izleyenleri adeta büyülediler. Sahnede gösteri yapan bazı minik öğrencilerin velileri ise gururlanarak gözyaşlarını tutamadılar.
Gösteriler sonunda salonu dolduran veliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
Çocukların gösterilerine velilerin sık sık alkışları oyunlarını daha bir ciddi sergileyen çocuklar, objektiflere bol bol pozlar vererek günü anlamlı kılmaya çalıştılar.

tarafından büyük beğeni topladı.
23 Nisan Anasınıfı öğrencileri Oynadıkları , halk oyunları, Gangnam Style ve lirik dans gibi sergiledikleri oyunlar ve birbirinden güzel danslar ,skeçlerle bütün salonu güldüren küçükler, dans gösterileriyle ayakta alkışlandı. Minikler, mezuniyet gösterisinden sonra cübbelerini giyerek öğretmenlerinden diplomalarını aldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER