banner113

GENÇLİK HAFTASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 94. Yıl dönümü, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri Ödül Töreni ile sona erdi. Yapılan sosyal ve sportif faaliyetler sonunda 21.05.2013 tarihinde 21 Kasım Şehir Stadında ödül töreni yapıldı.

GENÇLİK HAFTASI ÖDÜL TÖRENİ  YAPILDI

Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Kros, Badminton, Satranç branşlarında yapılan Gençlik Haftası Müsabakalarında derece alan sporcularımıza ve Gençlik Merkezinin “İyilik Ağacı” projesinde başarı gösteren üyelere ödül verildi.

Spor branşlarında dereceye giren sporculara kupa ve madalya verildi. İyilik Ağacı projesinde başarı gösteren Gençlik Merkezi üyelerine; 7-13 yaş kategorisinde 25 saat iyilik yapanlara Bronz Madalya, 13-16 yaş kategorisinde 75 saat iyilik yapanlara Gümüş Madalya, 16-29 yaş kategorisinde 200 saat iyilik yapanlara Altın Madalya verildi. Ayrıca 5 Gençlik Merkezi üyesi  Pırlanta, 6 üye Gümüş, 4 üye Altın, 5 üye Bronz, 3 üye Platin Sertifika almaya hak kazandılar. Tüm katılımcılara da Katılım Belgesi ve Başarı Belgesi verildi.  

Dereceye giren sporculara ve gençlik Merkezi üyelerine ödüllerini Hentbol Federasyonu Eski Başkanı ve Uluslararası Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Günal ENSARİ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa KUZU, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü H. İbrahim Metin, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü M. Salih Söğüt Kadastro Müdürü Murat Aydoğan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Davut Esen ve Şube Müdürlerinin ellerinden aldılar.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2013, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER