banner113

OKUL ÖNCESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ.

Mardin’in Derik ilçesi Bahçelievler mahallesinde bulunan Derik kültür sarayında ve Derik Kız Teknik Meslek Lisesi’nin bahçesinde SODES tarafından finanse edilen Ve Mardin Valiliği koordinasyonunda Derik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen “Benim de Anasınıfım Olsun” Projesi faaliyetleri kapsamında muhteşem ve renkli bir okul öncesi şenliği düzenlendi.

OKUL ÖNCESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ.
Şenlikte minnacık çocuklar birbirinde güzel dans ve gösteriler sunarak misafirleri ve velileri eğlendirdiler. Şenliğe katılan katılımcıların yüzlerini güldüren  geleceğin teminatı  olan çocukların eğlendikleri görülürken, Okul öncesi şenliğe katılan misafirler günün tadında topi top şekerler palyaçolar tarafından renge renk sepetler içinde sunuldu. Okul öncesi çocuklara şenlik sonunda  kek , meyve suyu ve dondurma dağıtılarak sevinmeleri sağlandı .Günün  sonunda yerel müzik ekibi ile birlikte çocuk şenliğine katılan çocuklar müzik eşliğinde eğlendiler. Çocuk şenliğine katılan Derik İlçe Kaymakamı  Ahmet DEMİRCİ ‘ye Ballı  Köyü  ilk öğretim okulu Anasınıfı Öğrencileri tarafından hazırlanan Ay Yıldızlı Türk Bayrağı hediye edildi. Projenin Yürütücüsü Derik ilçe Milli Eğitim Müdürü  Mustafa KAHRAMAN “SODES projelerinin çok anlamlı olduğunu ve bu projenin bu küçücük çocukların yüzünü güldürmenin  bile projenin ne kadar önemli olduğu ve amacına ulaştığını.” belirti.

Düzenlenen okul öncesi çocuk şenliği  sonunda Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan sergi misafirler tarafından gezilerek, güzel ve anlamlı  görüldü..

Proje Koordinatörü Mustafa ÇEKMEZ “Düzenlenen şenliğe katılan tüm misafirlere teşekkür  ettiğini” belirterek ” Bu anlamlı günde yalnız kalmamamız yönünde  Okul Öncesi eğitimin yaygınlaşması ve önemin bölgemiz için ne kadar  geniş olduğunu gözler önüne sererek ,karşılığı bulduğunu bize göstermiştir.”dedi.

EMRULLAH KARAKAŞ

 DERİK / MARDİN TİME   

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2013, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER