banner113

Başkan Tutaşı’dan Çalışan Gazeteciler Günü Ziyaretleri

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Her koşulda çalışarak vatandaşlarımızın haber alma hakkı için ter döken basın emekçilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Başkan Tutaşı’dan Çalışan Gazeteciler Günü Ziyaretleri

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede faaliyet gösteren basın kuruluşları ve gazeteci haklarını koruyan sivil toplam kurularını ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerin sorunları ve belediyenin projeleri konuşuldu. Ayrıca ilçede yaşayan vatandaşların beklentileri de gazeteci gözünden Başkan Tutaşı’na aktarıldı.

Basınımızın katkısı büyük

Ziyaretlerden sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Halkın haber alma hakkını en başarılı şekilde ifa eden basın çalışanlarımız bizler için önemlidir” ifadesini kullandı. Tutaşı, “Kurumlar hemşehrilerimize hizmet etmek amacıyla çalışmakta ve görev ve sorumluluklarını yerine getirmektedir. Aynı şekilde kurumumuzda işleyişini vatandaş odaklı bir şekilde sürdürmektedir. Biz ortak akıl ile ilçemizi yönetmeye talip olduk ve bunun gereklerini yerine getirmekteyiz. Bunun yanında ulaşamadığımız vatandaşlarımızın sorunlarını aktarma konusunda da basın çalışanlarımızın katkısı aşikârdır. Bu nedenle biz gazeteci arkadaşlarımızı bir paydaş olarak görmekteyiz” ifadesini kullandı.

Günlerini kutluyorum

Bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin en güzel şekilde devam edeceğini vurgulayan Tutaşı, “Biz basın mensuplarımızla hiçbir zaman diyaloğumuzu koparmayacağız. Vatandaşlarımız ile bizler arasında köprü kuran emekçilerimizi hep dikkate alacağız. Bu düşünceden hareketle onların özel gününü unutmadık. Bu vesileyle emekçi cefakar ve vefakar tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle bir kez daha kutluyorum” diyerek sözlerine son verdi.  

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2020, 00:26

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER