banner113

Mişar Art’ın 2020 etkinlikleri başladı

Mardin’de çağdaş sanat konuşmaları ve atölyeleri gerçekleştiren Mişar Art inisiyatifi üçüncü yılında her ay düzenli bir şekilde yaptığı etkinliklerine devam ediyor.

Mişar Art’ın 2020 etkinlikleri  başladı
Uluslararası bir boyuta taşıdığı konuşma ve atölye  programlarında geçtiğimiz Eylül ayında  Almanya’da yaşayan sanatçı Uwe Esser ile startını veren program, aynı zamanda eleştirmen Ayşegül Sönmez ve  sanatçı Erim Bayri sunum ve atölyeleriyle devam etti. Mişar Art, 2020’nin ilk programını “Kültür için alanın“ In space of culture’nin organizesi ile davet aldığı Berlin ve Stokholm’de temas ettiği insiyatif ve kolektiflerden Monitör İzmir ile İzmir’in güncel sanat belleğini konuşacakları bir program gerçekleştiriyor.

Yeni bir konuşma programıyla izleyicilerle bir araya gelecek olan Mişar, 2020’nin ilk programında, İzmir’in güncel sanat belleğini ve haritasını seksenli yıllardan alarak, Monitor üzerinden İzmir’in bugünkü kolektif yapıları aracılığıyla ele alıp değerlendirecek. Monitor'ün kurucusu Nursaç Sargon ile birlikte yapacakları sunum, 18 Ocak Cumartesi‬ günü saat  ‪16.00’da‬ Arasta Cafe’de gerçekleşecek.


Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 13:20

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER