banner113

Artuklu Belediyesinden Halfeti’de Yapılacak Parka Katkı

Artuklu Belediye Meclisi’nin gündemine getirilen Amara Parkı’nın düzenlenmesine katkı sağlayacak olan madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Artuklu Belediyesinden  Halfeti’de Yapılacak Parka Katkı

Artuklu Belediyesi’nin Nisan ayının meclis toplantısı bugün yapılan oturum ile devam etti. Toplantıda Artuklu Belediyesi Eş başkanları Emin Irmak ve Sevinç Bozan ile meclis üyeleri hazır bulundu. Toplantının birleşimini açan Eş Başkan Bozan, komisyon üyelerinin belirlenmesi ve Amara Parkı’na yapılacak olan yardım maddelerini oylamaya sundu. Oylama öncesi söz alan AKP Belediye Meclis Üyesi Lokman Sinanoğlu, Amara Parkı’na ayrılacak olan bütçeye karşı olduklarını dile getirdi.

 

Gündem maddesine ilişkin açıklama yapan Eş Başkan Bozan ise, Halfeti Belediyesi’nin ilçe merkezinde yaptırmayı planladığı Amara Parkı için yardım talebinde bulunduğunu hatırlatarak, bu projenin düzenlenmesine katkı sağlamak istediklerini dile getirdi. Bozan, park düzenlemesine katkı sağlamanın siyasi bir karar olmadığını, bu projenin ekolojik yaşamı destekleyen, yaşam alanını genişlettiğinden dolayı böyle bir karar aldıklarını söyledi. Bozan, bu tür çalışmalar için her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekledi.

 

Konuşmanın ardından meclis gündemine getirilen maddeler oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada, gündem maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantı, bir sonraki oturumda görüşülmek üzere sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 15:42

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER