banner113

HDP Ve DBP’den Hububat Ticaret Merkezini Ziyaret

HDP ve DBP il ve ilçe eş Başkanları ve yöneticileri Kızıltepe Hububat Ticaret merkezini ziyaret edip incelemelerde bulundu.

HDP Ve DBP’den Hububat Ticaret Merkezini Ziyaret
Kızıltepe İlçesinde Bulunan ve zahireci esnafların dayanışmasıyla inşa edilen Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret merkezini ziyaret eden Halkın Demokrasi Partisi Mardin İl Eş Başkanları Musa Alkan, Aysel Erol ve Demokratik Bölgeler Partisi Eş Başkanları Ömer Öcalan, Perihan Ağaoğlu, HDP Kızıltepe İlçe Eş Başkanı Lokman Yaşar ve DBP ilçe eş Başkanları Hakkı Akansel, Necla Kaya, İl ve İlçe yönetiminden oluşan bir heyet ile geldikleri Hububat Merkezine Zahireciler Derneği esnafları tarafından karşılandı.

Ziyarette Kızıltepe Zahirecileri Dernek Başkanı Mehmet Şerif Öter gelen partililere Hububat Ticaret Merkezi hakkında bilgi verdi. Parti yetkilileri Kızıltepe Hububat Ticaret merkezini Bölgeye kazandıran Kızıltepe Zahireci esnaflarını örnek dayanışmalarından dolayı kutladı ve başarılarının devamını dilediler.

Kızıltepe Zahireciler Dernek Başkanı ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter ise “ HDP ve DBP İl ve İlçe eş başkanlarının ve yöneticilerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ve tüm zahireci esnafları adına konuk heyete teşekkür ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 14:38

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER