banner113

Kızıltepe-Mardin yolunda asfaltlama başladı

Kızıltepe Belediyesi Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda Kaldırım ve asfaltlama çalışmalarına başladı.

Kızıltepe-Mardin yolunda asfaltlama başladı

Kızıltepe'de Merkez ve Kırsal mahallelerde yol yapım ve altyapı çalışmalarını sürdüren Kızıltepe Belediyesi Doğalgaz, Su ve Kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan ana yollarda başlattığı kaldırım yenileme çalışmalarına yağışların durmasıyla birlikte asfaltlama çalışmasını da başlattı.

Kızıltepe Belediyesi tarafından Eski hastane caddesi ile Şanlıurfa caddesinde kaldırım yenileme çalışması sürerken, Kızıltepe Belediyesi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İşleri (MARSKİ) sorumluluğundaki alt yapı çalışması sırasında bozulan yollar, Yağışların durması üzerine Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanmaya başlandı. Kızıltepe Mardin Karayolunda başlayan asfaltlama çalışmaları Kaldırım yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından eski hastane caddesi ile Şanlıurfa caddesinde devam edecek.

Yılların eksikliğini tamamlama hedefi ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye yetkilileri, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda onarım ve asfaltlama faaliyetlerinin süreceğini ve kentin tüm mahallelerindeki ihtiyaçları tamamlamak için çalışmalarına devam edeceğini ve Kızıltepe yollarındaki sorunları çözmek amacıyla ciddi adımlar attıklarını belirten yetkililer program dâhilinde onarım gereken tüm yollarda gerekli çalışmanın yapılacağını ifade ederek, “İlçemizde alt yapı çalışmaları yapılan ve zarar gören güzergâhlarda gerekli onarım çalışmalarını yaparak asfalt çalışmalarımıza başladık. İlçemizde bozuk yol onarım ve yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü de özür diliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 05:19

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER