banner113

Kızıltepe Merkezinde Taziye Evi Olmayan Mahalle Kalmayacak

İlçe merkezinde taziye evi olmayan mahalle bırakmamayı hedefleyen Kızıltepe Belediyesi, çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Kızıltepe Merkezinde Taziye Evi Olmayan Mahalle Kalmayacak
 Kızıltepe Belediyesi; İpek, Atatürk, Ersoylu ve Fırat Mahallelerinde yapımına başladıkları taziye evlerini kısa sürede bitirerek vatandaşların hizmetine sunarak, Vatandaşların taziyelerini daha rahat bir yerde geçirmeleri adına yapılan taziye evlerinden vatandaşlar da memnun açıklandı.

Kızıltepe Belediyesinden yapılan açıklamada, Ayrıca Yenikent ve Mezopotamya Mahallelerindeki taziye evlerinin yapım çalışmaları devam ederken, ihale aşaması sona eren Cumhuriyet ve Bahçelievler Mahallelerinde de taziye evi yapımına başlanacağı, Yeni kent ve Mezopotamya Mahallelerindeki çalışmaların taziye evi ve cami olarak tasarlandığını, vatandaşın burayı iki amaçla kullanılabileceği belirtildi.

Merkez mahallelerimizde taziye evi olmayan mahallemiz kalmadı diyen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer: “Her mahallemize bir taziye evi kazandırdık. Bazı mahallelerimizde taziye evlerimizin yapımı devam ederken, bazı mahallelerimizde de taziye evlerimizin yapımını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 21:57

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER