banner113

KGC'den Mardin Valisi Yaman’a hayırlı olsun ziyareti

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Mardin Valiliğine atanması nedeniyle Mardin Valisi Mustafa Yaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KGC'den Mardin Valisi Yaman’a hayırlı olsun ziyareti
 Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine üye basın mensupları son valiler kararnamesi ile Mardin Valiliği görevine başlayan Vali Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar dilediler.

 

KGC Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Halit Solhan, Yönetim kurulu ve Cemiyet üyeleri, Faraç Çobanoğlu, Mehmet Aslan, Emin Karakulak, Ataullah Öncü ile Mahmut Semen’in katıldığı ve Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilçelerde yaşanan olaylar, sorunlar ve gündem ile ilgili görüş alış-verişinde bulunuldu.

 

Mardin’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Yaman, Vatandaşın huzur ve refahı için tüm birimlerin geceli gündüzlü çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Vali Yaman bir soru üzerine Nusaybin’de 6 mahallede El yapımı patlayıcıların temizleme çalışmalarının sürdüğünü, vatandaşın can güvenliği için telle çevrilerek şeffaf bir çalışma yürütüldüğünü ve bir hafta sonra yasağın kalkacağını dile getirdi.

 

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Halit Solhan ve basın mensupları da gazetecilerin karşılaştığı sorunlar ile çeşitli konularda görüşlerini belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 14:33

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER