banner113

Belediye Başkanı Yılmaz Yol Çalışmalarını Denetledi

Kızıltepe ilçesinde mevcut bozuk yolların asfaltlanma çalışmaları kapsamında Mardin Caddesinden sonra eski hastane caddesinde kazı çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Yılmaz Yol Çalışmalarını Denetledi
Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, yol çalışmalarını denetledi.

 Belediye Başkanı Yılmaz, yer altı çalışmaları nedeniyle bozuk olan Eski Hastane Caddesi’nde bugün başlatılan yol çalışmalarını denetledi. Çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye basın merkezinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kızıltepe şehir merkezinin inşası için başlatılan alt yapı çalışmaları devam ediyor. Belediyenin iş makineler bugün ilçenin en önemli merkezlerinden biri olan Eski Hastane Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri, daha önce parke taşlarıyla döşenen caddede asfalt çalışmasına giderek, şehrin yeni görünüme kavuşmasını sağlayacak.” İfadelerine yer verirken, Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz’ın eski Hastane Caddesi’nde bugün başlanan yol yapım çalışmalarını yerinde incelediği ve yetkililerden yol çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra ayrıldığı belirtildi.

Yılmaz, Mardin Caddesi ve Eski Hastane Caddesi’nde yapılacak olan alt yapı çalışmalarından sonra her iki caddenin asfaltlanacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 13:51

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER