banner113

Başkan Öter Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Hububat Ticaret merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Öter Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Başkan Öter Mesajında “10 Ocak 1961de gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştiren, ileri haklar getiren 212 sayılı yasanın yürürlüğe girdiği gündür. Bu gün,"çalışan gazeteciler günü ya da "bayramı" olarak anılıyor.

 Basın emekçileri, demokrasinin gelişmesi ve sağlıklı bir toplumun oluşumu için, tarafsız, özgür, ilkeli, çalışarak, kamuoyunu bilgilendirmektedir. Demokrasinin vazgeçilmez ilkelerinden biri olan halkın haber edinme hakkını yerine getiren, basın emekçilerimizin çabaları bizler için çok kıymetlidir.

Öter “10 yıldır sivil toplum örgüt alanında başkanlık, temsilcilik yapan biri  olarak Gerek sosyal alanda gerek,yatırım projelerimizle ilgili ortaya çıkan sorun ve sıkıntılarımızın çözüme kavuşması noktasında yetkililerin dikkatini çekmek ve  kamuoyu gündemine getirilmesine kadar  her türlü demokratik baskı eylemlerimizde yanımızda olup,bizleri yalnız bırakmayan, zor şartlarda, özveriyle, kısıtlı imkanlarla çalışan hiçbir siyasi,ekonomik ve başka güçlerin etkisi altında kalmadan, tek amaçları halkı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek olan yerel ve ulusal tüm basın emekçilerimizin basın bayramını kutlar,sağlık,Mutluluk,huzur ve başarılar diler, ebediyete intikal etmiş basın çalışanlarına Rahmet diliyorum. “Dedi

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 21:11

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER