banner113

AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI’NDAN MÜSİAD’A ZİYARET

AK Parti Mardin İl Başkanlığı MÜSİAD Mardin Şube Başkanlığı’na tekrar seçilerek güven tazeleyen Nurettin Kasap’ı ziyaret etti.

AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI’NDAN MÜSİAD’A ZİYARET

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar beraberindeki heyetle, 15 Ocak tarihinde yapılan MÜSİAD 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa tekrar seçilen Nurettin Kasap’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.  

MÜSİAD Mardin Teşkilatının sanayici ve iş adamlarımıza yönelik önemli bir kazanç olduğunu belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Ekonomi alanında lokomotif görevi gören Müsiad’ın Mardin’e yaptığı katkılar ve bundan sonra ki süreçte yapacağı işlevsel faydaların önemi büyüktür. Ülkemizde yaratılmak istenen ekonomik darbe nedeniyle iş sektörleri her ne kadar sekteye uğramış gibi gözükse de milletimizin tutumlu tavrı bunun üstesinden gelecektir. Bu konuda en büyük görev Müsiad gibi dernek ve kuruluşlara düşüyor. Müsiad Mardin Şubesi’nin kuruluşundan bu yana birçok girişim ve yatırımlara ön ayak olduğunu biliyoruz. İnşallah Müsiad bu yeni dönemde çıtayı daha yükseklere taşıyacaktır. Mardin ve bölgemiz adına güzel hizmetlere imza atacaktır. AK Parti Mardin Teşkilatı olarak bizlerde Mardin’in çıkarlarına yönelik her faaliyette geçmişte olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de yanlarında olduğumuzu belirtmekte yarar görüyorum”.

Kendilerine yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Müsiad Mardin Şube Başkanı Nurettin Kasap, “Ziyaretlerinden ötürü AK Parti Teşkilatı adına İl Başkanı Mehmet Ali Dündar’a teşekkür ediyorum. Bu yeni süreçte Müsiad camiası olarak Mardin’in iş sektörünü canlı tutmak adına elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız”. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2017, 23:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER