banner113

KASGİAD Nusaybin’li İşadamlarını Ağırladı.

Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (KASGİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ile Nusaybin Girişimci İşadamları Derneği (NUSGİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri Kızıltepe’de bir araya geldi.

KASGİAD Nusaybin’li İşadamlarını Ağırladı.

KASGİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda her iki dernek yetkilileri yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda konuşan KASGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan Karaozan; Nusaybin ile aynı bölgede kardeşlik içerisinde yaşayan insanlar olarak ticarette de ortak noktalarda buluşabileceklerini ifade etti. Karaozan, “KASGİAD ve NUSGİAD olarak üyelerimiz ile birbirimizi tanımalıyız. Bölge ticaretini daha ileri seviyeye götürebilmemiz için bu gereklidir. Ticarette ortak noktada buluşacağımız birçok çalışmamız olabilmektedir. Bu çalışmalarda derneklerimiz ile irtibatlı olarak hareket ettiğimizde daha hızlı daha kolay ve daha gerçekçi işler yapabiliriz.” dedi. Nusaybin’li işadamlarını Kızıltepe’de görmekten duyduğu memnuniyeti ile getiren Karaozan: “Zaten her iki ilçe işadamları hem Nusaybin’de hem de Kızıltepe’de iş yapmaktadır. Bu işlerde mutlaka ortak çalışmalar yapabileceğimize inanıyorum. Bu açıdan Nusaybin’li işadamlarını aramızda görmekten büyük memnuniyet duyduk.” diye konuştu.

NUSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü Aydın ise KASGİAD başkanının yaptığı değerlendirmelerin yerinde olduğunu ve kendilerinin de Mardin ve Kızıltepe’de iş yaptıklarını ifade etti. Aydın: “KASGİAD başkanımızın da ifade ettiği gibi biz sadece Nusaybin’de faaliyet göstermiyoruz. Mardin ve Kızıltepe’de de çalışmalarımız olmaktadır. Bu açıdan bakıldığında bağlı bulunduğumuz derneklerin aracılığı ile tanışmış olup ortak işler yapabileceğimize inanıyorum.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2013, 13:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER