banner113

Mardin TSO’dan Kızıltepe Ticaret borsasına kıyaslama ziyareti

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Personelleri, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimler arası kıyaslama çalışmalarında bulunmak için Kızıltepe Ticaret Borsasını ziyarette bulundu.

Mardin TSO’dan Kızıltepe Ticaret borsasına kıyaslama ziyareti

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası yapılan kıyaslama toplantısına Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Çayırlıoğlu Ticaret Sicil Müdür Yrd. Tuğba Acabey Akreditasyon Sorumlusu Elif ilhan ve Lamia Keleş, Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, Genel Sekreter Abdulkadir Şahin, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Metin Sert katıldı.

Kıyaslama çalışmasını değerlendiren Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin , “Üyelerine 5 yıldızlı hizmet vermek birinci vazifemiz olduğunu, Bilginin paylaşıldıkça değerli olduğunu hatırlatan Mehmet Şahin, bölge ekonomisinin kalkınması için yaptıkları çalışmaları diğer Oda ve Borsalar ile paylaşarak ülke geneline katkı sağladıklarını belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin gelişmesi demek Türkiye’nin gelişmesi demek. Bölgemiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Temel Yeterlilikler, Stratejik Planlama, Oda Mevzuatı, Finansal Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, Medya ve Dijital İletişim, Altyapı ve Bilgi Teknolojileri, Üye İlişkileri, Kurumsal Gelişim (Kalite), Temel Hizmetler, Borsacılık Faaliyetleri, İlişki Ağı Yönetimi, Bilgi, Danışmanlık ve Destek, Lobi Faaliyetleri, Dış Ticaret ve Uluslararasılaşma, Yeni Nesil Hizmetler Kıyaslama çalışması yapıldı.

Gerçekleştirilen bu ziyarette Kızıltepe Ticaret Borsası Genel Sekreter Abdulkadir Şahin ve Genel Sekreter Yardımcısı Metin Sert, Kalite ve Akreditasyon Sistemi, Borsa ERP yazılımı ve iyi uygulamaları kapsayan bir sunum gerçekleştirdi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER