banner113

DEDAŞ, ‘’Elektrik kesme genelgesi yok’’

Dicle Elektrik Genel Müdürlüğü, bazı yayın organlarında yer alan ‘’DEDAŞ Genel Müdürlüğü, Batman İl Müdürlüğüne e-posta yolu ile genelge göndererek ‘Köylerin elektriğini kesin’ talimatını verdi’’ haberini yalanladı.

DEDAŞ, ‘’Elektrik kesme genelgesi yok’’

Genel Müdür Karagüzel imzasıyla yapılan açıklamada, ‘’Kesinti yapmak için kesinlikle genelge yayımlanmamıştır.’’ denildi.

Bazı yayın organlarında bu gün yer alan ‘’DEDAŞ Genel Müdürlüğü, Batman İl Müdürlüğüne e-posta yolu ile genelge göndererek ‘Köylerin elektriğini kesin’ talimatını verdi’ haberi kurumun Genel Müdürü Murat Karagüzel tarafından yapılan yazılı açıklama ile yalanlandı.

Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

‘’DEDAŞ olarak kesinti yapmak için kesinlikle ‘Genelge’ yayımlanmamıştır. ‘Genelge’, DEDAŞ’da Genel Müdür imzasıyla yayınlanır ve uygulanır.

Genel Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Sistem İşletme Müdürlüğü, günlük arıza bakım ve onarım çalışmalarını takip etmektedir. İlgili müdürlük tarafından, yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları ile aşırı yüklenme durumunda yapılması gereken kesintiler anlatılmaktadır. Bakım onarım için yapılan kesintilerin, tarafımızdan bilinçli kesme gibi gösterilmesi yanlıştır.’’İfadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2013, 23:53

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER