banner113

Süleyman Demirel Ortaokulundan Müthiş Final

Süleyman Demirel Ortaokulu TÜBİTAK bilim fuarının açılışı yapıldı.

Süleyman Demirel Ortaokulundan Müthiş Final
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programında finali ilçemiz Süleyman Demirel ortaokulunda yapıldı.
Açılışı İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ tarafından yapılan fuara İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Sabahattin GENÇ,İlçe Emniyet Müdürü Abdullah ERGEN,İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri,Okul Müdürleri ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

TUBİTAK fuarının açılışına katılan İlçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş bilim fuarında emeği geçenlere tebrik ederek başarılar diledi. Kaymakam Ermiş ve protokol üyeleri Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK bilim fuarını gezerek öğrenci ve öğretmenlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp bir süre onlarla sohbet etti.

Açılış konuşmasında Okul Müdürü Faysal ERCAN;

'Sadece akademik başarılarla anılmak değil sosyal-kültürel ve bilimsel çalışmalarda da yer almak amacıyla TUBİTAK 4006 Bilim Fuarını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Sunumu yapılan 36 Proje de toplam 120 öğrenci yeraldı. Proje koordinatörlüğünü Fen ve Teknoloji öğretmenimiz M.Ata DENİZ Tarafından yürütülen ancak projelerin her aşamasında yer alan,katkı sunan danışman öğretmen olarak görev yapan öğretmenlerimize ve Müdür yardımcılarımıza teşekkür ederim.' dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 15:38

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER