banner113

Kiziltepe Egitim Sen Temsilciligince Yıl Sonu Dayanisma Gecesi Yapildi.

Kiziltepe Egitim Sen Temsilciligince Yıl Sonu Dayanisma Gecesi Yapildi. Kiziltepe Egitim Sen bu yıl Elite Düğün Salonunda yaptığı yıl Sonu Dayanisma Gecesinde öğretmenler gönüllerince eğlendi..

Kiziltepe Egitim Sen Temsilciligince  Yıl Sonu Dayanisma Gecesi Yapildi.

Daha çok fotoğraf için tıklayınız


Açilis programinin sunulusu Kürtçe ve Türkçe yapildigi dayanisma gecesi, bir dakikalik saygi durusu sonrasi, Egitim Sen  Temsilcisi Baran İlhan’ın yaptigi açilis konusmasiyla devam etti. Davetlilerer verilen yemekle beraber Slayt gösterisi gösterildi.Ünlü kürt sanatçı Jan arslan seslendirdiği parçalarla davetlilere müzik ziyafeti sundu. Halk oyunları gösterisiyle devam eden gece Grup göç ile devam etti.Sahneye çıkan  öğretmenler müzik eşliğinde halaylar çekerek eşsiz bir gece geçirdiler.En son Egitim Sen bünyesinde olusturulmus ritim ve tef gurubu gecede sahne aldı , grubunun müzik ziyafeti ögretmenlerden büyük begeni aldı.

Gecede Şair Baki Güner okuduğu şiiriyle öğremenlerden büyük alkış aldı.

 

Kiziltepe Egitim Sen  Temsilcisi Baran İlhan,dayanisma gecesiyle ilgili sunlari söyledi, “Her yil egitimciler arasindaki dayanismayi saglamak amaciyla yapiliyor bu etkinlik. Bu gece vesilesiyle hem birlikte bir yillik yorgunlugumuzu atiyoruz hem de yaptigimiz etkinlikler hakkinda bilgilendirme yapiyoruz.” dedi.

Geceye büyük ilgi gösteren Egitim Emekçilerinin dayanisma gecesinde, Belediye Baskan yardımcısı Şerife Alp ve Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı ve bazi sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de konuk olarak katildi.

 


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2012, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER