banner113

İl Milli Eğitim Müdürü KUNTOĞU,GENÇ´e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞU, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürü KUNTOĞU,GENÇ´e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
 Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞU, Müdür Yardımcısı Vasi ETE ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü  Şeyhmus SÜMER ile birlikte Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

        Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin GENÇ, Şube Müdürleri  Mehmet AKDAĞ, Hasan GÜLSOY ve Lokman RESULOĞLU gelen misafirleri kapıda karşılayarak daha sonra Müdürlük makamına geçtiler. 

        Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin GENÇ, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU´ na Eğitim-Öğretim kapsamında İlçe ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi verdi. KUNTOĞLU, ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

         Ayrıca Eğitim-Öğretim kapsamında yapılan sınavlarda TEOG ve LYS´ de ilimizi ve ilçemizi daha üst sıralara taşımak için yapılması gerekenler üzerinde duruldu.

          KUNTOĞLU, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin GENÇ´ e yeni görevine atanmasında duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yeni görevinin kendisine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 23:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER