banner113

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Hububat Merkezini Ziyaret Etti.

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen,Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna ve Kızıltepe Kaymakamı Sayın Erdoğan Turan Ermiş ile beraber, Kızıltepe Hububat Ticaret merkezini ziyaret ettiler.

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Hububat Merkezini Ziyaret Etti.

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter,Yönetim Kurulu üyeleri Ve zahireci esnaflar tarafından  karşılanan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen Hububat Ticaret Merkezi Şeh Şerif Kahraman Cami,de Cuma Namazı Kıldıktan sonra Hububat Merkezini gezdi ve Zahireci Esnafla sohbet etti.

Ortadoğu ve Avrupa’nın en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret merkezini Kendi imkan ve dayanışmasıyla kuran Kızıltepe Zahireci esnafları kutlayan Vali Taşkesen burada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Kızıltepe zahireciler derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ise “ Sayın Valimiz Sayın Vali Yardımcımız ve sayın ilçe Kaymakamımız bizleri ziyaret ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizlere şeref verdiler. Buradaki ticaret merkezinde incelemelerde bulundular bizde buradaki esnaflar olarak Memleketimiz için bir şeyler yapmışsak bu hepimizin başarısıdır. Hububat Ticaret Merkezi projesini tasarlarken Kızıltepe Nüfusunun Bir milyon sayıya ulaşması durumda bile çoğalacak  zahireci esnaf sayısını karşılayabilecek kapasitede ilave bölümleri Merkez bünyesinde ileriyi düşünerek tedbiren  yedek bulundurduk.Ayrıca Velinimetimiz olan Çiftçilerimiz, tarım sanayicilerimiz, Nakliye sektörü ve esnaflarımızın her türlü ihtiyacına cevap verebilecek kapasitede  bir yaşam kenti kurduk . Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi aynı zamanda Bölgenin gururu ve yüz akı olan bir projedir.;  Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 01:29

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER