Kızıltepeli Ünlü Aşçı Hikmet Ustadan Fırında Kızarmış Hindi Dolması

Fırında Kızarmış Hindi Dolması Siparişleri Başladı

Kızıltepeli Ünlü Aşçı Hikmet Ustadan Fırında Kızarmış Hindi Dolması
2014 yılını uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde vatandaşları yeni yıl heyecanı sardı. Kimi yeni yılda yeni hedefler ile yola koyulmaya hazırlanırken kimisini hediye heyecanı kimisi aile içinde hoşça vakit geçirebilme hesapları içinde.



2015 yılına girmeye sayılı günler kalırken ailesi ile güzel bir akşam yemeği düşleyenler için Kızıltepe’nin tanınmış yemek ustalarından Damak Tadında Yılların Tecrübesi, Bölgenin tanınmış aşçısı ve kebap ustası Hikmet Ölçer, son yıllarda gelenekselleştirdiği Yılbaşı hindi yemeğini bu yılda sürdürerek Müşterilerinin sofrasını fırında kızarmış Hindi dolması ile renklendirip tad katacak Kızıltepe Öğretmen evi işletmecisi Hikmet usta Hindi siparişi alımına başladı.



Yılbaşı sofralarını geleneksel hindi dolması ile süslemek isteyenler için Her yılbaşında hindi siparişleri ile müşterilerine hizmet veren Hikmet usta, Bu yılbaşı da hindi siparişleri ile müşterilerine damak zevki yaşatmaya hazır. Apartman dairelerinde hindi besleme ve kesme imkânı olmayan müşterilerinin ısrarı üzerine önceki yıllarda başlattığı fırında kızarmış hazır hindi dolması uygulamasını gelenekselleştiren tecrübeli usta, bu yıl da kendi elleri ile seçtiği hindiler ile müşteri ve dostlarına hizmet verecek. Müşterilerinin ihtiyaç ve tercihlerine göre yılbaşında müşterilerinin hizmetinde olacak olan Hikmet usta, isteyen müşterilerine yemek atölyesinde kesilmiş ve temizlenmiş taze hindi satın alma imkânı veya kendi tecrübe ve hüneri ile pişirip hazırladığı hindi dolmasını yılbaşı akşamı müşterilerin istediği saatte evine servis yapma hizmeti seçeneği sunacak.



Yoğun talep nedeniyle belirli sayıda sipariş kabul edeceklerini ifade eden Hikmet usta, “Yılbaşında ailece bir araya gelip güzel vakit geçirmek isteyen birçok müşterimizin ısrarı ve yoğun talep üzerine bu yılda Hindi siparişlerimizi almaya başladık. Yılbaşı arifesini yemek yaparak geçirmek istemeyen ev hanımlarının imdadına yetişerek sofralarına lezzet dolu yemekler ve Fırında kızarmış hindi dolması imkanı sağladık. Yaşam şartları ve apartman hayatından dolayı hindi ve benzeri kümes hayvanlarını besleyemez durumda olan ve bu tadtan vazgeçmek istemeyen müşterilerimizin taleplerini göz önüne alarak böyle bir organizasyona öncülük ettik.” Diyen yılların aşçı ve lokantacısı Hikmet usta neredeyse şimdiden ellerindeki tüm hindilerin sipariş edildiğini belirterek Sipariş vermek isteyen müşterilerinin 29 Aralık 2014 tarihine kadar siparişlerini vermesi gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 20:03

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Münevver açıkçelik
Münevver açıkçelik - 3 yıl Önce

Yer neresi ben tekirdagdayım

SIRADAKİ HABER