AUTO KİNG MARDİN'DE AÇILDI

Mardin’de istihdama yönelik yeni bir işletme daha açıldı. Sedat Çelik ve Abdurrahim Geze ortaklığı tarafından açılan Auto King'in açılış töreni renkli geçti.

AUTO KİNG MARDİN'DE AÇILDI

TÜRKİYE  genelinde 50 şubesi bulunan Auto King artık Mardin’de. Auto King'in Mardin   Şubesi Sedat Çelik ve Abdurrahim Geze ortaklığı tarafından  yapılan açılışta çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Auto King Mardin vali yardımcısı Turan Erdoğan ,Genel Müdür yardımcısı Gündüz Sunol, Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, Belediye başkanları başta olmak üzere siyasi parti yöneticileri, meslek odası temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen açılışta konuşan Genel Müdür yardımcısı Gündüz Sunol, Mardin vali yardımcısı Turan Erdoğan , işletmeye açılan şubenin hayırlı olmasını diledi.

 

Auto King'in 50 şubesi nin açılış töreni, konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Mi ajans tarafından organize edilen törende kurdele kesiminin ardından açılışa katılan davetlilere Safir cafe  tarafından yiyecek ve içecek ikramları da yapıldı. 

Auto King Mardin müdürü Abdurrahman Geze ve şirket ortağı Sedat Çelik gelen konuklar ile tek tek ilgilendi ve katılımlarından ötürü teşekkür etti.

 

www.mardintime ,com olarak  hizmet veren Auto King’e hayırlı olmasını diliyoruz.


 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2013, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER