banner113

Mardin'de İl Spor Merkezinin Açılışı Yapıldı

İl Spor Merkezinin açılışı 27 Haziran 2014 tarihinde Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikle açıldı.

Mardin'de İl Spor Merkezinin Açılışı Yapıldı
Etkinliğe İl Müdürü, Şube Müdürleri ve Çok sayıda Sporcu katıldı. Etkinlikte Voleybol, Basketbol, Wushu, Tenis, Masa Tenisi, Halk oyunları ve Atletizm dallarında yapılan gösteriler renkli görüntülene sahne olup seyircilere keyifli anlar yaşattı. Bu yıl başarı elde eden sporculara eşofman ve spor ayakkabı dağıtıldı sporcular hediyelerini İl Müdürümüz ve Şube Müdürlerimizin elinden aldılar.

İl Müdürü Mustafa KUZU ” Bizim asıl amacımız sporu tabana yaymak ve gençlerimiz zararlı alışkanlıklardan korumaktır ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirip spora yönelmelerini sağlamaktır. Spor ile birlikte hem fiziksel kabiliyetiniz artar ve geleceğe daha sağlam adımlarla basarsınız. Milli takımlara seçilen Sporcularımızı genç sporculara tanıtıp sizde Milli Sporcu olabilirsiniz ve Hedefimizin Olimpiyatlarda altın madalya kazanmak olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 12:35

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER