banner113

Mardin Belediyegücü Atletizmde Birinciliği Mardin’e Kazandırdı

Mardin Belediyegücü maratoncuları Balıkesir’de düzenlenen ve yedi takımın katıldığı Uluslararası Yarı Maraton’da topladığı puanlar ile birincilik kupasını alarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Mardin Belediyegücü Atletizmde  Birinciliği Mardin’e Kazandırdı

Meksika Olimpiyatları dördüncüsü İsmail Akçay adına düzenlenen yarı maraton koşusunda ikinciliği Trabzonspor üçüncülüğü ise Zeytinburnu Belediyespor Kulübü elde etti.

 

         Meksika Olimpiyatları dördüncüsü İsmail Akçay adına düzenlenen yarı maraton koşusuna Türk ve yabancı sporcuların yanı sıra vatandaşlar ile birlikte toplam 240 sporcu katılım gösterdi. Kurtdereli Spor Salonu önünde başlayan İsmail Akçay Yarı Maraton Koşusu, 21.1km’lik parkurda gerçekleştirildi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Terzi’nin yerinde takip ettiği yarışı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve İl Müdürü İlhan Aslan izledi.

           Milli Antrenör Mehmet Münir Cura birincilik kupasını Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’na takdim etti.Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu Uluslararası bir yarışmada Mardin ilimizi ve Belediyemizi başarıyla temsil eden Belediye Gücü Maraton takımını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER