banner113

AK Parti’den İlçelere Ziyaretler Devam Ediyor

AK Parti İl Teşkilatı Mardin’e bağlı ilçeleri bir bir ziyaret ederek vatandaşın sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor.

AK Parti’den İlçelere Ziyaretler Devam Ediyor


AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide başkanlığında sırası ile Kızıltepe, Derik, Mazıdağı, Nusaybin, Ömerli ve Yeşilli ilçelerini ziyaret eden AK Parti heyeti burada halkla birebir görüşerek görüş alışverişinde bulundu. İlçelerdeki taziye ve hasta ziyaretlerini, düğünleri de ihmal etmeyen AK Partililer iktidarın icraatlarını hatırlatarak bölgeye yapılan hizmetleri anlattılar.

İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek buradaki teşkilatın hazırladığı raporlar eşliğinde tespit edilen sorunları not alan AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide, “AK Parti iktidarının 12 yıllık süresince Mardin’e yapılan hizmetler 75 yılda yapılanlara eşdeğerdir. İlçelerimizde ziyaret ettiğimiz köy yollarının birçoğunun asfaltlı olması, her evin musluğundan suyunun akması, köy meydanlarındaki çocuk parkaları, hatta birçoğunun sokaklarına döşenen parke taşları ile medeniyetin köylere kadar ulaştığına şahit olduk. Ziyaret ettiğimiz ilçelerde yapılan okul, hastane ve yollar AK Parti’nin bölgeye verdiği değerin göstergesidir. Bu yapılan hizmetleri çok görmeden, yine yatırımların en güzelini en iyisini bu halkın hizmetine getirmek için çalışacağız. Kızıltepe ilçesine yaptığımız 250 yataklık Devlet Hastanesi bölgenin en iyi hastanesi konumunda. İpekyolunun yol boyunca duble yol olması sayesinde taşıma ve nakliye işi ile uğraşan şoför esnaflarımızın yol güvenliğini sağladık. İlimizin en büyük sıkıntısı olan elektrik kesintilerinin önüne geçmek için Urfa’dan getirilen sulama kanalları Derik ilçe sınırlarımıza kadar ulaştı. Allah’ın izni ile önümüzdeki yıl bu kanalları bitirerek hem Mezopotamya’nın verimli topraklarını suyla buluşturacağız hem de su kuyularından kaynaklanan elektrik kesintilerinin de önüne geçeceğiz.”dedi.

Her ilçenin kendine özgü potansiyelinin olduğunu anlatan AK Parti İl Başkanı Fide, “Bu potansiyeli harekete geçirmek için ilçe ilçe üzerinde duracağız. Derik’in zeytinini, Mazıdağı’nın fosfatını, Kızıltepe’nin nakliye sektörü ve verimli topraklarını, Nusaybin’in sınır ticaretini, Yeşilli ve Ömerli’nin tarımsal anlamda kalkınması için milletvekillerimiz ve il valimizle beraber çalışmalarımız devam ediyor.”diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER