banner113

Mardin 1969 Spor teknik direktör Uzunköprü ile yollarını ayırdı

Mardin 1969 Spor teknik direktör Uzunköprü ile yollarını ayırdı

Mardin 1969 Spor teknik direktör Uzunköprü ile yollarını ayırdı

Mardin 1969 Spor geçen sezondan bu yana takımda görev yapan teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Mardin 1969 Spor tarafından konuyla ilgili yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

TEŞEKKÜRLER CEVDET UZUNKÖPRÜ

Teknik direktör olarak daha önceki sezonlarda Mardin’e başarılı bir şekilde hizmet eden Cevdet Uzunköprü ile 2022-2023 sezonu için tekrar anlaşarak koskocaman bir sezonu namağlup bitirerek bir yıl aradan sonra 3 Lig’e yükselme başarısı gösterdik.

Mardin 1969 Sporumuzun bu başarısının en büyük mimarı hiç kuşkusuz Cevdet Uzunköprü ve ekibi olmuştur. Çok uzun ve yoğun bir sezonu şampiyonlukla taçlandırdıktan sonra 3. Lig için bütçemiz doğrultusunda kadromuzu kurduk.

Takımımız, TFF 3. Lig 1. Grup 2023-2024 Futbol sezonuna 4-0 gibi güzel bir başlangıç yaptı. Ancak geride kalan 9 haftada 8. haftayı BAY geçirerek ligde oynadığımız 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle 11 puanla 9. sırada bitirdik. Gelinen noktada Takımımızın Teknik Direktörlüğünü üstlenen Cevdet Uzunköprü ile karşılıklı yaptığımız istişareler sonucu yollarımızı ayırma kararı aldık.

Sayın Cevdet Uzunköprü’ye bugüne dek ortaya koyduğu tüm emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER