banner113

Kızıltepe’de Lösemili Çocuklar Haftası’nda Farkındalık Etkinliği Yapıldı

Toki İlkokulunda ‘’2-8 Kasım lösemi haftası’’ nedeniyle farkındalık etkinliği düzenledi.

Kızıltepe’de Lösemili Çocuklar Haftası’nda Farkındalık Etkinliği Yapıldı

LÖSEV, ‘’2-8 Kasım lösemi haftası’’ kapsamında lösemi hastalığı hakkında toplum bilinci oluşturmaktadır. Lösemili çocukların yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekerek onlara olan destekleri arttırabilmek amacıyla ülke genelinde farkındalık ve kanserden korunma bilinci oluşturma amacıyla çalışmalar gerçekleştirmektedir.
2-8 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Lösemi Farkındalık Haftasında Toki İlkokulunda ‘lösemili çocuklar ile el ele’ yazılı pankartlarla dikkat çekti.
Gerçekleştirilen programda bir araya gelen öğrenciler konuşmalarının ardından sırası ile Lösemili çocuklar haftası için şiirlerini okudular.
Hazırlanan etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir GÜMÜŞ , etkinlik sonrası okul bahçesine hatıra ağacı dikti. Okul Müdürü Aydın BAHÇIVANCI yapılan etkinlikle Lösemili çocuklara dikkat çekmek istediklerini belirterek, öğrencilerimizin konu ile ilgili duyarlılığını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Değerli etkinlik için okul idaresine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür eden İlçe Milli eğitim müdürümü Abdulkadir GÜMÜŞ müdürlük olarak cocuklarımızın sevgi, iyilik ve umut dolu mücadelesinde yanlarında olduğumuzu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2023, 12:52

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER