banner113

Kızıltepe Belediye spor Kadın futbol takımı Tutulmuyor

Kızıltepe Belediye spor Kadın futbol takımı, Kayseri gençler birliği spor kadın futbol takımını delasmanda 2-0 yendi.

Kızıltepe Belediye spor Kadın futbol takımı Tutulmuyor


Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Futbol 2. Ligi 6.Grupta mücadele eden Kızıltepe Belediye spor Kadın futbol takımı, 6.hafta maçında Kayseri gençler birliği spor kadın futbol takımını delasmanda 2-0 yenerek 3 puanın sahibi olurken grupta ikinciliğe yükseldi.

7 takımlı Türkiye Kadınlar Futbol 2.Ligi 6.Grubunda mücadele eden ve 3ç sırada yer alan Kızıltepe Belediye spor kadın Futbol takımı, Geçen hafta oynanması gereken ve bu haftaya ertelenen maçta rakibi Kayseri gençler birliği spor kadın futbol takımını kendi sahasında ikinci yarıda attığı goller ile yendi.

Kızıltepe Belediye spor Kadın futbol takımı, Kayseri Gençler birliği spor kadın futbol takımı ile deplasmanda oynadığı maçta 70 dakika da seçil attığı gol ile takımını1-0 öne geçirdi. Maçın 75. dakikasında ev sahibi ekip kazandığı penaltıyı dışarı atarken maçın uzatma dakikalarında takımın gölcüsü Pınar ağları havalandırarak maçı 2-0’a getirdi. Maç ta bu skorla konuk Kızıltepe Belediye spor Kadın futbol takımının 2-0 galibiyeti ile sona erdi.

Maç ile ilgili Kızıltepe Belediye spor Kadın futbol takımı başkanı Aslan Başboğa, deplesmanda gol yemeden kazandıkları için mutlu olduklarını, bunun da takımın gücünü gösterdiğini belirterek, “Kayseri de güzel ir ortamda oynadık burada birçok yönetici ev yetkili Mardin’de bir kadın futbol takımın olmasını şaşırıp bunun tebrik edilecek şey olduğunu belirtiler.” Diyen Aslan, Hedefimiz önümüzdeki hafta sahamızda misafir edeceğimiz grup lideri Gaziantep fıstıkspor spor takımını yenip zirveye ortak olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2012, 00:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
yunus doğan
yunus doğan - 11 yıl Önce

eğer gerçek basınsanız mardin kızıltepe bayan futbol takımının tarsus malatya hedefspor maçlarındaki sahte futbolcu oynatma olayını araştırın

SIRADAKİ HABER