Kızıltepe Barış Spor'dan Tarihi Fark

Türkiye Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Kızıltepe Barış Spor, deplasmanda karşılaştığı Genç Murat spor’u 15-0 gibi farklı yenerek adeta gole boğdu.

Kızıltepe Barış Spor'dan Tarihi Fark

Türkiye Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Kızıltepe Barış spor, Bingöl genç murat spor maçında adeta gol patlaması yaptı ve rakibini açık farklı yenerek en farklı iç ve dış saha galibiyetine imza attı.

Rakibinin cezası nedeniyle Diyarbakır’da oynanan lig maçının ilk yarısı 6-0 ile tamamlanırken, ikinci yarıda konuk ekip farkı açarak rakibini bozguna uğrattı.

Barış spor’u farka götüren gollerin dördünü Enes, üçünü Selahattin atarken, Tacettin, Mazlum ve İlhan ikişer gol kaydettiği maçta, Ekrem ile Rıdvan'da birer gol atarak skora katkı sunarken, Kaleci Sadettin ise rakibin bir penaltını çıkararak rakibe tek gol şansı tanımadı. Kızıltepe'de oynanan ligin ilk yarısında da Barışspor rakibini 2-0 ile geçmişti.

Kızıltepe temsilcisi Barışspor ligin son haftasında kendi sahasında şampiyonluk hesapları yapan Bismil Belediye spor’u konuk ederek sezonu kapatacak.

Bu galibiyetinden dolayı Kızıltepe Barış sporu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2013, 22:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER