banner113

MÜSİAD Mardin Şubesi Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

MÜSİAD Mardin Şubesi Geleneksel olarak düzenlediği dost meclisinin bu haftaki konuğu Mardin İl Müftüsü Dursun Ali ÇOSKUN, İl Müftü Yardımcısı Masum TAŞCI ve İl Müftülüğü çalışanları oldu.

MÜSİAD Mardin Şubesi Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

MÜSİAD üyesi İbrahim YILMAZ’ın ev sahipliğinde yapılan etkinliğe MÜSİAD Mardin Şube Başkanı ve Üyeleri, GençMÜSİAD Başkanı ve üyeleri ile yoğun bir katılımla başladı.

Dost meclisinde açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali DÜNDAR, Kutlu doğum haftasının herkese hayırlar getirmesini dileyerek bu gece il müftüsü ve ekibini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.  DÜNDAR “  Kutlu doğum haftasının hayır ve bereketi kapsamında bu aksam bir araya geldik. Bu hayırlı akşamda sayın müftümüz ve ekibi ile Peygamber efendimizi anmak ve kendilerini konuşmak nasip oldu. Bu vesile ile sayın il müftümüze ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.  Bir hilful fudul bilinci ile kurulan MÜSİAD’ımızın bir programında Peygamberimiz konuşmak bizim için gurur ve mutluluk vesilesidir.” Dedi.

Dost meclisinde söz alan İl Müftüsü Dursun Ali ÇOSKUN “ MÜSİAD’ın böyle hayırlı bir günde bizler ile beraber olduğu için kendilerine teşekkür ediyorum. Kutlu doğum haftası ülkemizde 25 yıla yakın bir suredir değişik etkinlikler ile kutlanmaktadır. Mardin müftülüğü olarak bizlerde bu kapsamda toplantı, panel ve ziyaretler ile peygamber efendimizi anıyoruz. Peygamber efendimizin yaşamını ve sünnetini her platformda defalarca anlatmak ve yaşamak bizler için mutluluk verici bir duygudur. İçinden geçtiğimiz bu süreçte peygamberimizi daha iyi anlamak ve anlatmak hepimizin sorumluluğudur. Bu kapsamda MÜSİAD Mardin şubesinin düzenlediği bu kutlu doğum haftası konulu dost meclisi büyük anlam taşımaktadır.” Dedi.

Dost meclisi peygamber efendimizin hayatının anlatılması ve ikramlar ile devam etti. Program sonunda MÜSİAD Mardin Şubesi Başkanı Mehmet Ali DÜNDAR ile GençMÜSİAD Mardin Şubesi Başkanı Gazi YILDIZ katılımlarından dolayı İl Müftüsü Dursun Ali ÇOSKUN’a bir teşekkür plaketi sundular.

Dost meclisi dilek ve temenniler ile sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2013, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER