banner113

Kızıltepe STK gençlik kollarından Kaymakam ziyaret

Kızıltepe STK Platformu bünyesinde kurulan gençlik kolları Platform Başkanı Mehmet Şerif Öter ile beraber Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i makamında ziyaret etti.

 Kızıltepe STK gençlik kollarından Kaymakam ziyaret

Gençler hazırladıkları ve ilçenin sorunlarının yer aldığı dosyayı Kaymakama sundular. Kaymakam Ermiş gençlerin oluşumlarını olumlu bulduklarını söyledi.

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş şu açıklamalarda bulundu “ Gençlerimizle bazı sorunları paylaşa biliriz. Gençlerimiz bazı organizasyonlar yapabilir Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirebilir bizlerde kendileriyle beraber olacağız. İlçemizdeki bazı sorunların hal edilmesi için çalışmalarımız sürüyor.  Bizler ilçe içinden geçen üst geçitlerin yapılması konusunda çalışıyoruz. İlçemizde spor meslek yüksekokulunun yapılması için girişimlerimiz devam ediyor. Vatandaşımızın huzurlu ve rahat bir yaşam sürdürmesi için her türlü çabayı göstereceğiz. Gençlerimize de bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kızıltepe STK Platform Başkanı Mehmet Şerif Öter “ Gençler arasındaki kopukluğun giderilmesi için gençlik kollarını kurduk. Gençler arasında diyalogun geliştirilmesini sağlamak istedik.  Gençler bizim geleceğimizdir onların topluma hizmet etmelerini istiyoruz zamanlarının boşa geçmesini istemiyoruz. ilçemizdeki sorunlarının çözümü noktasında rol almalarını istiyoruz. İlçemizdeki  gençlerimizi buraya bekliyoruz. Biz STK Platformu olarak onlara yardımcı olacağız.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 21:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER