banner113

VALİ CENGİZ İFTAR YEMEĞİNDE BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Mardin’de görev yapan gazetecilerle iftarda bir araya geldi

VALİ CENGİZ İFTAR YEMEĞİNDE BASINLA BİR ARAYA GELDİ
Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin il genelinde görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle iftarda buluştu.
Kaburgacı Selim Amca’da Vali Dr. Ahmet Cengiz’in himayelerinde Mardin Valiliği Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programına Mardin ve ilçelerinde görev yapan yerel ve ulusal basın alanında görev yapan gazeteciler katıldı.

İftar sofrasında etrafında yerini alan gazetecilerle tek tek selamlaşıp sohbet eden Vali Dr. Ahmet Cengiz, gazetecilerle bir hafta önce kutlanan basın bayramında bir araya gelerek iftar etmeyi planladığını ancak yoğun programı nedeniyle planlanan iftar programını bir hafta gecikmeli de olsa gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

İftar programının ardından Mardin’deki yerel sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulunan Vali Dr. Ahmet Cengiz, Son günlerde özellikle Mardin - Kızıltepe kara yolunda devam eden yol yapım çalışmalarıyla ilgili yaşanan sıkıntılardan kaynaklı vatandaşlarda şikayetler aldıklarını ifade etti.




Vali Cengiz, yol yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasıyla ilgili gerekli toplantıları ilgili birimlerle gerçekleştirdiğinin altını çizerek, “Araç sirkülasyonunun en yoğun yollarımızdan biri olan Mardin Kızıltepe kar yolunun devam eden yol yapım çalışmalarını mümkün olan en kısa sürede tamamlamayı hedeflemekteyiz. İlgili birimlerla görüştük, gerekli toplantıları gerçekleştirdik ve vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması için gerekli tedbirlerimi aldık, alıyoruz.”şeklinde konuştu.

Nusaybin Şehir Stadı onarımının hızlandırılması talimatını verdiklerini de hatırlatan Vali Cengiz, ilçelerde düzenlenecek olan bayram kutlama programlarına katılarak vatandaşlarla bayramlaşacağını ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2013, 01:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER