banner113

KIZILTEPE STK PLATFORMU BASINLA İFTARDA BULUŞTU

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Kızıltepe’nin yerel ve Ulusal Basınla İftar yemeğinde buluştu

KIZILTEPE STK PLATFORMU BASINLA İFTARDA BULUŞTU

Geçen sene de ayni geleneği yapan Kızıltepe STK Platformu  bu yıl gene Basını davet ederek Kızıltepe Özgürlük Meydanında bulunan Dunaysır Otelinde ağırladılar.

Burada bir konuşma yapan Kızıltepe STK  Platformu Başkanı M.Şerif Öter  STKP’nın Çalışmaları hakkında kısaca faaliyetlerini anlatı.

  Gündemdeki gelişmelerle ilgili görüşlerini basınla paylaşan Öter Basın bizim aynamızdı basına çok değer veriyoruz sesimiz halkımıza duyuran sizlersiniz onun için siz değerli basınla bir araya gelmeyi düşündük Allah kısmet ederse  24 Ağustos’ta kongremizi yapacağız yeni yönetimin yenilenmesi için  kongre sonrası diğer Derneklerimizi gene ziyaret edip aramıza almayı düşünüyoruz. Güç birliği birlik beraberlik her şeyi aşar kanısındayım dedi.

STK Platformu Başkan Yardımcısı Menduh Çakar da STK’larının önemini anlatı Kızıltepe’nin sorunları gündemdeki gelişen olaylarla  ilgili STK Platformunun duruşunu anlatı bizler Mozaik bir renkiz Kimsenin arka bahçesi olmayacağız Bazıların eleştirileri bizi yolumuzdan alı koyamaz biz STKP olarak tarafsız bir oluşum olarak yolumuza devam  Bize gelen mesaj ve yorumlar bunu gösteriyor eksiklerimiz olabilir bunları tamamlamak için gayret ediyoruz. Dedi.

Sohbet güzel temennilerle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2013, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER