banner113

USTAD Yeni Üyeleri ile ilk toplantısını yaptı.

Mardin merkezli düşünce kuruluşu USTAD yönetim kurulu yeni üyeleri ile ilk toplantısını yaptı.

USTAD Yeni Üyeleri ile ilk toplantısını yaptı.
 

Bir önceki dönem icraatlarını slayt gösterisi ile üyelere anlatan USTAD Başkanı Ahmet Akgül, kuruluş sürecinde yaptıkları 50 civarındaki etkinliğin hem USTAD açısından, hem de Mardin ilinin tanıtımı açısından etkili olduğunu söyledi.

Şu ana kadar yapılanlar bir başlangıçtı, esas şimdi başlıyoruz şeklinde konuşan Akgül, önümüzdeki dönemde sivil öncelik çalışmalarını ve beyin fırtınalarını sürdürmekle birlikte, Ortadoğu ve bölgesel çalışmalar ile USTAD akademi, staj ve kamuoyu yoklamaları çalışmalarına da ağırlık vereceklerini ifade etti.

USTAD’ınyönetim kurulundan Mehmet Nezir Güneş, Osman Yıldız, Veysi Demir ve Tekin Oruç’un yanı sıra gelecek dönemde yapacağı çalışmalarda etkin bir şekilde yer alacak yeni üyeler Doç. Dr. İbrahim Özcoşar, Av. Olcay Sekizkardeş, Bayram Ergüven, Av. İrfan Ceylan, eğitimci Erdal Öztürk, Abdurrahman Ceylan ve Ömer Öncel’in katıldığı toplantıda Diyarbakır adına Ahmet Ay, Şanlıurfa adına Muhammet İkbal Saylık’ın yeni yönetimde yer aldığı ve yapılacak çalışmalarda grev ve sorumluluklar belirlenerek yeni dönemde daha aktif ve profesyonel çalışmalar yapılacağı ifade edildi.

Ustad Yönetimine yeni katılımların ilimiz ve bölgenin düşünce dünyasına ayna tutacağını, yerel ve ulusal zeminde yepyeni fikir ve düşüncelerin farklı platformlarda değerlendirilerek değişik bakış açılarının yörüngesinde tartışılacağını belirten

USTAD

Başkanı Ahmet AKGÜL; uzun ve derin fikirsel yolların kavşaklarında birlikte olacağımız yeni arkadaşlara başarı dilediğini belirti.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2013, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER